top of page

Un nou an- un nou început

Bine v-am regăsit dragii noştri!

Cum a fost vacanţă voastră?

Noi ne-am odihnit şi am petrecut sărbătorile cu familia şi prietenii departe de Bucureştiul zgomotos. Deşi nu am avut parte de zăpadă, zilele de vacanţă au fost foarte frumoase.

Cum acesta este primul articol pe blog din anul 2014, ne-am gândit să vă dăm câteva detalii în legătură cu planurile noastre referitoare la handmade pentru nou an.

În curând vom lansa o nouă colecţie de accesorii care are la baza hârtia creponată. După cum ştiţi deja, ne place să folosim hârtia creponată în realizarea bijuteriilor şi accesoriilor. În această colecţie, vom combina hârtia creponată şi cu alte materiale şi accesorii, dar mai multe detalii vă vom da la momentul potrivit. Trebuie să ştiţi că atât noua colecţie, cât şi bijuteriile şi accesoriile realizate deja din hârtie creponată sunt lăcuite în straturi duble, uneori chiar triple pentru a-şi păstra forma în timp şi pentru a fi rezistente la contactul cu apă.

De asemenea, în ceea ce priveşte brăţările cu steluţe din hârtie, realizate prin tehnică origami vom reveni cu noi modele de hârtie, mai colorate şi mai interesante pentru a va accesoriza în noul an.

Începând cu anul trecut, Anca a început să cocheteze cu croitoria şi designul de haine. Poate aţi observat deja, dar vă reamintim că şi-a realizat singură rochiţă pentru majorat. Ea lucrează la noi modele pentru o colecţie de haine semnată Hammah Handmade. De îndată ce vom avea mai multe detalii privind lansarea acesteia vă vom anunţă. Stay tunned! :)

Colecţia Cakes lansată anul trecut, va avea o continuare şi anul acesta cu noi modele de cercei, pandantive şi brăţări cu torturi şi prăjiturele în miniatură şi mai apetisante.

Până la îndeplinirea proiectelor pentru nou an, vă aşteptăm cu accesoriile deja existente şi de asemenea, voiam să vă spunem că am început să lucrăm la o mini colecţie de mărţişoare. Ştim că este un pic cam devreme, dar ne dorim să realizăm nişte mărţişoare cât mai interesante şi cât mai frumoase pentru voi.

Nu uitaţi:

Happiness is handmade!

Photo source: wix.com

bottom of page