top of page

Revenire & tutorial

Bine v-am regăsit dragii noştri!

Ne cerem scuze pentru lipsa îndelungată de pe blog. Am avut mult de lucru în ultima perioadă şi, din păcate mai puţin timp pentru a scrie pe blog. Miniaturile create după prăjiturele lui Edith au avut mare succes. :D

Continuăm proiectul cu hârtie creponată început anul trecut şi ne dorim să vă arătăm produsele cât mai repede cu putinţă, dar pentru că se lucrează destul de greu cu hârtie creponată înaintăm mai greu.

Gata cu poveştile! V-am pregătit un scurt tutorial pentru a va face singurele/singurei matriţe pentru lut polimeric. Le puteţi face destul de ieftin fără a cheltui banii pe matriţele de la fimo sau de la alte firme.

Aveţi nevoie de : făină de grâu, silicon(noi am folosit silicon universal transparent), o formă după care vreţi să faceţi matriţa( noi am folosit un iepuraş), o pensulă şi opţional o altă formă dacă vreţi că matriţa voastră finală să fie rotundă, pătrată, dreptunghiulară etc. şi pentru a da o culoare matriţei puteţi folosi colorant alimentar(noi am făcut matriţa fără colorant alimentar). Dacă aveţi nevoie de mai multe detalii sau există nelămuriri aşteptăm comentariile voastre.

Happiness is handmade!

bottom of page